Meest gestelde vragen?

Meest gestelde vragen | Pick du Mand

Lees hier de meest gestelde vragen.

Wordt een Pick du Mand Ontbijt e/o Picknick bezorgd?
Een Pick du Mand Ontbijt e/o Picknick wordt op de gewenste dag persoonlijk bezorgd. Dit kan in Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Driebruggen, Nieuwerbrug, Alphen aan de Rijn en Nieuwkoop. Binnen een straal van 5 km zijn de bezorgkosten € 2,50. Daarbuiten wordt er een tarief gerekend van € 0.25 ct p.km. Pick du Mand bezorgt binnen een straal van 15 km. maximaal vanaf Bodegraven.

Hoe laat worden ontbijtjes/picknickmanden geleverd?
Op de aangevraagde dag worden ontbijtjes bezorgd tussen 08h00-12h00 uur. De picknick kan worden bezorgd tot 15h00. Sowieso geldt voor het ontbijt als voor de picknick dat het exacte tijdstip in overleg wordt bepaald tussen aanvrager en bezorger.

Meest gestelde vragen | Pick du Mand

Is er een minimale afname?
Er geldt een minimale afname van twee ontbijtjes/picknicks (uitzonderingen in overleg). Daarnaast kunnen knapzakjes voor de kids bijbesteld worden bij minimaal twee volwassen ontbijtjes. 

Wat te doen met de mand en het servies? Je leent een picknickmand en -kleed, servies en bestek. Hiervoor wordt een borg gevraagd van 30 euro. Bij het terugbrengen van de spullen, aan de Nieuwstraat 23 te Bodegraven, wordt de borg geretourneerd. Alles kan ook geleverd worden in een handige kartonnen box. Deze hoeft uiteraard niet retour. De picknick-/ontbijtbox en de verpakkingen waarin de gerechten worden geserveerd zijn Biologisch afbreekbaar. Wel zo milieuvriendelijk. 

Betaling
Voor bedrijven is het mogelijk om een gespecificeerde rekening te ontvangen met BTW. Geef dit graag tijdens het bestellen door op het aanvraagformulier.
Particuliere klanten betalen vooraf contant of per pin.

Voorwaarden
Pick du Mand werkt met dagverse producten. Pick du Mand is niet aansprakelijk voor eventuele aanwezigheid van stoffen in geleverde producten die een allergische reactie kunnen veroorzaken en evenmin voor de daaruit voortvloeiende gevolgen, indien Pick du Mand op het moment van levering daarvan niet op de hoogte was of kon zijn.

Overige algemene voorwaarden Klik hier