Covid-19

Covid-19 | Pick du Mand
Pick du Mand hanteert aangescherpte maatregelen

Bij Pick du Mand heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het Covid-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat Pick du Mand zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures heeft getroffen blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen met betrekking tot Covid-19 nauw in de gaten gehouden, zodat Pick du Mand voortdurend aan de veiligheid en welzijn van haar klanten en medewerkers kan voldoen.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM

U kunt nog gewoon bij Pick du Mand bestellen. Onze sector is namelijk uitgesloten van de landelijke maatregel ‘Sluiting Horeca’ t/m 6 april 2020.

Wij willen onze klanten erop attenderen dat wij werken volgens de HACCP normen en wij het contact beperken met onze afnemers volgens de richtlijnen van de RIVM.

We proberen zoveel mogelijk al onze producten te leveren. De wijze waarop gebeurt altijd in overleg met u. De grootte van uw bestelling mag tot 2 werkdagen voor aanvang, kosteloos gewijzigd worden.

Zorg goed voor elkaar!

Liefs,